Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g12g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g267kcal4.6g18.8g19g0.8g
Valittu annoskoko36g134kcal2.3g9.4g9.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g67kcal1.2g4.7g4.8g0.2g
Arvot/100g100g371kcal6.4g26.1g26.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330