Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 11g14kcal2.5g0g0.4g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.8g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g58kcal5.2g2.4g2.8g0g
Valittu annoskoko36g29kcal2.6g1.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.3g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.3g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391