Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)3.9g14kcal0.8g0g1.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g10g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g112kcal5.2g13.4g3.8g0.6g
Valittu annoskoko36g56kcal2.6g6.7g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal1.3g3.4g1g0.2g
Arvot/100g100g156kcal7.2g18.6g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744