Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g10g37kcal1.3g7.3g0.2g0.3g
Paistijauheliha, snellman10g18kcal1.3g0g1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g12g19kcal1g1.4g0.9g0.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.3g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g159kcal7.4g17.6g5.6g1.8g
Valittu annoskoko36g80kcal3.7g8.8g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna18g40kcal1.9g4.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.4g7.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716