Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.7g7.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g105kcal4.6g17.2g1.6g1g
Valittu annoskoko36g52kcal2.3g8.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.2g4.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g145kcal6.4g23.8g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192