Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,36.5g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala6.5g21kcal1g3.8g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,32.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 4.4g4.6kcal1g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)2.6g5kcal0.9g0g0.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.8g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.1g5.6kcal0g0.2g0.5g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g2.6g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g107kcal10g9.4g3g1.4g
Valittu annoskoko36g54kcal5g4.7g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal2.5g2.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g149kcal13.9g13.1g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163