Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g158kcal4.8g28.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko36g79kcal2.4g14.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g40kcal1.2g7.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g219kcal6.6g39.3g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049