Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen12g16kcal2.2g0g0.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)12g3.5kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g9g9kcal0.2g1.3g0.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g70kcal5g4g3.4g0g
Valittu annoskoko36g35kcal2.5g2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.3g1g0.9g0g
Arvot/100g100g97kcal6.9g5.5g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210