Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g7.8g24kcal1.6g0.2g1.9g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g89kcal4.4g1.6g7.2g0.4g
Valittu annoskoko36g45kcal2.2g0.8g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.1g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g123kcal6.1g2.2g9.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443