Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste4.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g61kcal3.4g3.8g3.4g1.6g
Valittu annoskoko36g30kcal1.7g1.9g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal0.9g1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g84kcal4.7g5.2g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922