Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g36kcal1.3g7.1g0.2g0.4g
Kookoshiutale 0.9g6kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Hasselpähkinä 1.7g11kcal0.2g0.1g1g0.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)5g24kcal0.2g3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g257kcal5g37.4g9g1.6g
Valittu annoskoko36g129kcal2.5g18.7g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g64kcal1.3g9.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g353kcal6.9g51.4g12.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316