Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu4.7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g7kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g79kcal3.8g12.8g1g0.8g
Valittu annoskoko36g40kcal1.9g6.4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1g3.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g109kcal5.2g17.6g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378