Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g13g4.4kcal0.5g0.5g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 9g32kcal0.5g7.1g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1.9g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Mansikka 6.2g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Raparperi 3.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g117kcal2g22.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko36g58kcal1g11.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal0.5g5.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g160kcal2.7g30.5g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108