Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.4g7.1kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g3.1g4kcal0.4g0g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.7g1.6kcal0.3g0.1g0g2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g125kcal8.2g1g9.8g4g
Valittu annoskoko37g63kcal4.1g0.5g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2.1g0.3g2.5g1g
Arvot/100g100g171kcal11.2g1.4g13.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796