Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Oltermanni, perinteinen1.4g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Rahka, valio1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu4.9g8.5kcal1.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g147kcal7.8g3.4g11.2g0.8g
Valittu annoskoko36g74kcal3.9g1.7g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal2g0.9g2.8g0.2g
Arvot/100g100g204kcal10.8g4.7g15.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436