Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow9g8kcal0.4g1.4g0g0.5g
Soijanakki, hälsans kök7g17kcal1.3g0.5g1.1g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g66kcal4g7g2.2g1.4g
Valittu annoskoko36g33kcal2g3.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1g1.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.5g9.6g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794