Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g16g20kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g65kcal0.6g3.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko36g32kcal0.3g1.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.2g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal0.8g5.2g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026