Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 11g17kcal1.8g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g17g5.9kcal0.3g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g110kcal5.2g2.6g8.8g1g
Valittu annoskoko37g55kcal2.6g1.3g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1.3g0.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g150kcal7.1g3.6g12g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481