Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 32g41kcal6.9g0g1.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g92kcal14g2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko36g46kcal7g1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal3.5g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal19.2g2.7g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286