Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.7kcal0.5g0.7g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g163kcal5.6g30g1.8g2.2g
Valittu annoskoko37g82kcal2.8g15g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal1.4g7.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g224kcal7.7g41.1g2.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099