Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g4.5g4.4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g51kcal5.8g0.6g3g0g
Valittu annoskoko37g26kcal2.9g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1.5g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505