Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g4.7g20kcal0.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g77kcal2.4g7.2g4g0.4g
Valittu annoskoko37g38kcal1.2g3.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.6g1.8g1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal3.3g9.8g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508