Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 8.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Nauris 6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.1g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g45kcal2.6g3.2g2g0.8g
Valittu annoskoko37g22kcal1.3g1.6g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.7g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713