Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 18g21kcal3.9g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g43kcal7.8g0.4g1g0g
Valittu annoskoko37g22kcal3.9g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g59kcal10.6g0.5g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564