Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g6.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.5g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.2g4.2kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g87kcal6.8g1.8g5.8g0g
Valittu annoskoko37g43kcal3.4g0.9g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.7g0.5g1.5g0g
Arvot/100g100g118kcal9.3g2.5g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329