Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 19g3.3kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g102kcal1.4g1.6g10g1g
Valittu annoskoko37g51kcal0.7g0.8g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal0.4g0.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g140kcal1.9g2.2g13.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958