Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g23g60kcal4g0g4.6g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g2g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g168kcal8.4g2.6g13.2g0.4g
Valittu annoskoko37g84kcal4.2g1.3g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g42kcal2.1g0.7g3.3g0.1g
Arvot/100g100g229kcal11.4g3.5g18g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807