Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g34kcal2.7g0g2.6g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.1g21kcal0.9g0g2g0g
Aurajuusto3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.1g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.2g6.1kcal0g0.1g0.6g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g174kcal10.4g1.2g14g0.4g
Valittu annoskoko37g87kcal5.2g0.6g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g44kcal2.6g0.3g3.5g0.1g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.6g19.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771