Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Paprika keskiarvo 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 3.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pesto, punainen Eldorado3.7g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g9g30kcal1.1g6.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g143kcal9.8g14.4g5.2g1.6g
Valittu annoskoko37g71kcal4.9g7.2g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal2.5g3.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615