Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.7g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g6.1g10kcal0.6g0.5g0.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g38kcal1.8g3.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko37g19kcal0.9g1.7g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.5g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.5g4.6g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530