Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio14g13kcal0.6g0.7g0.8g0g
Paprika vihreä 3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g74kcal5.2g2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko37g37kcal2.6g1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.3g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.1g2.7g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251