Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 1.4g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g110kcal9.4g3g6.4g0.4g
Valittu annoskoko37g55kcal4.7g1.5g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2.4g0.8g1.6g0.1g
Arvot/100g100g149kcal12.7g4.1g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897