Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g16g22kcal3g0g1.1g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)4.9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g75kcal7.6g3.6g3g0.4g
Valittu annoskoko37g38kcal3.8g1.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.9g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.3g4.9g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628