Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keskiarvo 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)10g12kcal0.2g2.7g0g0.1g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )7.2g10kcal0.9g0.5g0.5g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)5.9g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka2g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g93kcal6.6g7.6g4g0.4g
Valittu annoskoko37g47kcal3.3g3.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.7g1.9g1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g10.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887