Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g22g7.7kcal0.5g0.8g0g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g61kcal3.8g3.6g2.8g1.4g
Valittu annoskoko37g30kcal1.9g1.8g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1g0.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.9g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493