Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g265kcal30.3g0g16g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta12g43kcal1.6g8.4g0.3g0.4g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g709kcal67.2g33.6g33.6g1.8g
Valittu annoskoko360g355kcal33.6g16.8g16.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna180g177kcal16.8g8.4g8.4g0.5g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585