Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät133g499kcal17.3g92g8g8g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g227g68kcal2.5g12.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1133kcal39.6g208.4g17g16g
Valittu annoskoko360g567kcal19.8g104.2g8.5g8g
Annoskoko puolitettuna180g283kcal9.9g52.1g4.3g4g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818