Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g319g99kcal4g23.3g0.6g9.9g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g20g79kcal6.6g0g5.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g362kcal21.4g47.2g12.6g19.8g
Valittu annoskoko360g181kcal10.7g23.6g6.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna180g91kcal5.4g11.8g3.2g5g
Arvot/100g100g50kcal3g6.6g1.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646