Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 112g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Riisi tumma 64g222kcal4.5g45.9g1.5g2.5g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1175kcal72.6g111g45.8g12g
Valittu annoskoko360g587kcal36.3g55.5g22.9g6g
Annoskoko puolitettuna180g294kcal18.2g27.8g11.5g3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327