Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)98g705kcal0.1g0.1g78.4g0g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 66g585kcal0g0g66.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki122g69kcal10.4g6.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2717kcal21g12.4g289.4g0g
Valittu annoskoko360g1359kcal10.5g6.2g144.7g0g
Annoskoko puolitettuna180g679kcal5.3g3.1g72.4g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880