Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President75g194kcal14.2g0.4g15g0g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 19g40kcal5.8g0g1.9g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g630kcal42.6g17g43.8g5.4g
Valittu annoskoko360g315kcal21.3g8.5g21.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna180g158kcal10.7g4.3g11g1.4g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663