Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g63g11kcal0.3g1.6g0.4g0g
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Pekoni, paistettu 88g451kcal14.4g0g44.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g28g42kcal5.1g0.3g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2028kcal46g16.4g200.4g1.8g
Valittu annoskoko360g1014kcal23g8.2g100.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna180g507kcal11.5g4.1g50.1g0.5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776