Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g48g427kcal0g0g48.2g0g
Kookosrasva 100 % 100g889kcal0.8g0g100.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton46g149kcal10.7g4.9g9.6g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g56g123kcal2.6g27.3g0.4g22.3g
Manteli 37g229kcal8.9g2.4g20g2.7g
Saksanpähkinä 13g88kcal1.9g0.4g8.5g2.1g
Hasselpähkinä 9g60kcal1.3g0.3g5.7g1.6g
Rusina 50g147kcal1.4g30.1g0.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g4219kcal55.2g130.8g385.6g67.2g
Valittu annoskoko360g2109kcal27.6g65.4g192.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna180g1055kcal13.8g32.7g96.4g16.8g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201