Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 56g10kcal1g0.2g0.3g1.1g
Chili paprika punainen20g8.1kcal0.4g1.8g0g0g
Maissi jyvät 45g64kcal1.3g11.4g1.1g1.7g
Fetajuusto, Milbona23g63kcal4.5g0.1g5g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g68g51kcal3.6g11.8g0.3g3g
Kana 68g127kcal13.7g0g8.1g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g45g14kcal0.9g3.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.2kcal0g0g0.8g0g
Chilikastike, Felix34g34kcal0.7g7.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g758kcal52.4g71.4g31.4g11.6g
Valittu annoskoko360g379kcal26.2g35.7g15.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna180g190kcal13.1g17.9g7.9g2.9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361