Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 55g341kcal13.3g3.7g29.9g4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl32g108kcal4.4g17.7g2.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 63g217kcal6.4g44.3g0.8g2.2g
Rypsiöljy 24g210kcal0g0g23.7g0g
Vehnälese 7.9g18kcal1.1g1.2g0.4g3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 79g35kcal0.2g7.9g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g32g113kcal0.1g28.2g0.3g1.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Hunaja 24g78kcal0.1g19.2g0g0g
Siirappi, tumma32g101kcal0g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2531kcal55.6g293.8g119.8g35.6g
Valittu annoskoko360g1266kcal27.8g146.9g59.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna180g633kcal13.9g73.5g30g8.9g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500