Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 300g78kcal4.7g10.5g0.6g5.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 25g8.9kcal0g1.8g0g0.5g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 5g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g213kcal10g32.8g1.4g13.2g
Valittu annoskoko360g107kcal5g16.4g0.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna180g53kcal2.5g8.2g0.4g3.3g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939