Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Adzika kaste 220ml3.5g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g199kcal6.2g17.6g10.6g6.8g
Valittu annoskoko360g99kcal3.1g8.8g5.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna180g50kcal1.6g4.4g2.7g1.7g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.4g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149