Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g103g329kcal22.6g59.7g1g12.3g
Sokeri 103g418kcal0g102.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1493kcal45.2g325g2g24.6g
Valittu annoskoko360g747kcal22.6g162.5g1g12.3g
Annoskoko puolitettuna180g373kcal11.3g81.3g0.5g6.2g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976