Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g102g255kcal17.9g0g20.4g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g73g104kcal14.6g0g5.1g0g
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g6g0.4g3.7g
Mustapippuri 2.9g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Persilja 7.3g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g814kcal70g14.4g52g10.2g
Valittu annoskoko361g407kcal35g7.2g26g5.1g
Annoskoko puolitettuna180g204kcal17.5g3.6g13g2.6g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654