Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g88g34kcal0.6g7.9g0g2.3g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g44g167kcal6.6g32.8g1.3g3.6g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g478kcal14.4g100g2.6g11.8g
Valittu annoskoko361g239kcal7.2g50g1.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna180g120kcal3.6g25g0.7g3g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970